SUDJELOVALI SMO NA ESTETICA DEMIK 2023.

SUDJELOVALI SMO NA ESTETICA DEMIK 2023.

Ove godine, peti Estetica Demik stručni skup je obilježio uspješan nastup našeg tima kao izlagača. Sudjelovali na ovom renomiranom događaju posvećenom estetskoj medicini, kirurgiji i kozmetologiji te smo po prvi put održali predavanje. 

 

Skintegra timafoto: John Pavlish


Naša kolegica, magistra farmacije Tea Zebić, je izazvala veliku pažnju svojim predavanjem o pravilnoj upotrebi kiselina u kozmetičkoj njezi.

Svojim stručnim znanjem, uspješno je prenijela ključne informacije o kiselinama i njihovoj primjeni, istaknuvši važnu razliku između kiselina i retinoida.

”Upotreba kiselina danas je široko raširena i njima je moguće tretirati različita stanja: akne, hiperpigmentacije, kao i postići anti-age učinak. Dostupni proizvodi na tržište dolaze u raznim tehnološkim oblicima (kreme, gelovi, losioni) koji mogu biti formulirani u obliku čistača, tonika, kreme, seruma, pa i maske za lice. Iz tog razloga, bitno je znati koje kiseline su adekvatne za određenu namjenu, u kojoj koncentraciji, kako se kombiniraju međusobno i s drugim proizvodima, kako bismo osigurali maksimalan benefit za kožu.” - Tea Zebić za Estetica.hr


Također, Tea je najavila naš nadolazeći proizvod na kojem smo radili zadnjih par godina kojeg svi željno iščekujemo.

Tea Zebić

foto: John Pavlish

PROIZVODI KOJI SU SE ISTAKNULI U BROJNIM ORDINACIJAMA

2021. godine Infrared i Amphibian su se dokazali kao najbolji proizvodi za njegu lica, a 2023. tim putem je nastavio i Clarion 2 % BHA Cleanser koji je odabran kao najbolji proizvod za čišćenje problematične kože sklone aknama.

Ova titula je izabrana od strane dermatologa koji su oduševljeni navedenim proizvodima i to pokazuje ova izjava za Infrared“Umirujući i hidratizirajući serum za upalama sklonu kožu, lagane, hidratantne teksture, ne masti niti doprinosi osjećaju težine na koži. Pacijenti su zadovoljni, ne iritira im kožu i odličan je za dugotrajnu upotrebu.” dr Jelena Jakić.

Ove godine s ponosom ističemo naš prestižni naslov kao najbolji hrvatski brend, koji smo s osvojili, zahvaljujući priznanju dermatologa. Ovom nagradom dokazujemo kako su našu prednost prepoznali i liječnici, i to u vrlo snažnoj konkurenciji!

Estetica nagrada

 





Natrag na blog